ABÁDSZALÓK

 

Ha menekülne a város zajától. Ha csendes környezetre vágyik, mégis szeretné élvezni a nyári pezsgést, akkor válassza Abádszalókot, ahol magánszemélyként két ingatlant kínálok megvételre.

Abádszalók a Tisza-tó turisztikai központja, ahol gyermek és felnőtt, fiatal és idős egyaránt megtalálja a szívéhez legközelebb álló nyári programot, hiszen a város kulturális, sport és szabadidős kínálata szinte kimeríthetetlen.

 

Abádszalókra közismerten a Tisza-tó vonzza a legtöbb pihenni vágyót, akik sorra válogathatnak a vízi sportok széles palettájáról: kenuval, vagy akár motoros csónakkal túrázhatnak, wakeboardozhatnak, jetskizhetnek, vízisízhetnek, vízibobozhatnak, s Magyarországon egyedül itt lehet víziejtőernyőzni.

Mindeközben a Tisza tavi nyár fővárosában pezseg a strandi élet is. Igazi beach hangulat: koncertek, diszkók, a szabadtéri színpadon szórakoztató programok várják a vendégeket, de aki csendes pihenésre vágyik, az is válogathat az árnyas horgászhelyek kínálatából.

Abádszalók tehát tökéletes választás mindazoknak, akik igazi, feledhetetlen nyári élményekre vágynak, s hogy az éjszakai pihenésük is zavartalan legyen, a város csendes, falusias övezetében kínálok megvásárlásra két gyönyörű ingatlant, melyekbe évekkel ezelőtt magam is beleszerelmesedtem.

LINK AJÁNLÓ:

http://www.abadszalok.hu/

http://www.szalok.hu/abadszalokinyar/

http://tiszato-yachtcharter.hu/

http://hubertusvt.hu/

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

március 2020
H K S C P S V
« máj    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Example
°C

/

/

/